Oud bezoekers zoals Nico Pronk, Jaap Koopmans, Marcel Ruiter, Gerard Spil en later Chantal Heus en Nienke Ligthart, zorgden het laatste decennium voor wat uiterst succes volle re√ľnie avonden.

Hoog tijd, om dit nog een keer te doen. Het grootste verschil met de eerder door hen georganiseerde avonden, is dat dit echt de laatste keer wordt.

Deze keer met een supergrote band, die de show "TRIBUTE TO THE LEGENDS" opvoert. Grote man van dit project is Remi Beukers. Saillant detail is dat hij een van de opening acts vormde in 1976 met de "Howling Hurricannes". De muziek op 26 Oktober zal veel bezoekers in gedachten terug brengen naar die tijd.

Op de website www.tributetothelegends.nl vind je mee informatie over de deelnemende muzikanten enz. Vanwege het grote podium, gaat het om een beperkt aantal kaarten.

De voorverkoop is reeds gestart en grote groepen hebben hun kaarten al afgehaald. Om teleurstelling te voorkomen kan je dus beter je kaart z.s.m. afhalen. Dit kan: Dagelijks aan de zaal, of even bellen naar Nico Pronk tel.06-21132009 of Chantal Heus tel. 06-13319217